Спроба створення єдиного національного фронту на еміграції українськими соціалістами в першій половині 1920-х рр. - Sukhobokova, Olha (Науковий вісник Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Історія, 2018)
Розглядається спроба Празької групи Української партії соціалістів-революціонерів у співпраці з В. Винниченком та українськими соціал-демократами створити єдиний національний фронт на еміграції в першій половині 1920-х років. Аналізуються розробка теоретичних засад та практичні кроки ініціаторів об’єднання до консолідації провідних українських соціалістичних осередків в Європі. Ключові слова: єдиний національний фронт на еміграції, Празька група УПСР, В. Винниченко, М. Шаповал, Н. Григоріїв