Дослідження про мілітарний сегмент гетьманського двору в ранньомодерній Україні: Рецензія на книгу: Олексій Сокирко. На варті булави. Надвірні війська українських гетьманів середини XVII – другої половини XVIII ст.: науково-популярне видання. – К.: Темпора, 2018. – 184 с.: іл. - Федорук, Андрій (Науковий вісник Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Історія, 2020)
Рецензія на книгу: Олексій Сокирко. На варті булави. Надвірні війська українських гетьманів середини XVII – другої половини XVIII ст.: науково-популярне видання. – К.: Темпора, 2018. – 184 с.: іл.