Історико-документальний довідник національно-визвольних змагань закарпато-українських патріотів: Рецензія на книгу: Аржевітін С. М. Закарпатська Україна: викорінення Карпатської України. У двох томах. Кам’янець-Подільський: ТОВ «Друкарня «Рута», 2020. Том 1. 952 с.; Том 2. 1164 с. - Яценюк, Фадей (Науковий вісник Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Історія, 2023)
Рецензія на книгу: Аржевітін С. М. Закарпатська Україна: викорінення Карпатської України. У двох томах. Кам’янець-Подільський: ТОВ «Друкарня «Рута», 2020. Том 1. 952 с.; Том 2. 1164 с.