Новий посібник з історії Раннього Нового часу: Рецензія на книгу: Сич О.І. Всесвітня історія. Ранній Новий час (ХVI–ХVIII ст.): навч. посібник. Чернівці: Чернівецький нац. ун-т ім. Ю.Федьковича, 2024. 168 с. - Безаров, Олександр (Науковий вісник Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Історія, 2024)
Рецензія на книгу: Сич О.І. Всесвітня історія. Ранній Новий час (ХVI–ХVIII ст.): навч. посібник. Чернівці: Чернівецький нац. ун-т ім. Ю.Федьковича, 2024. 168 с.