Повсякдення буковинського бомонду у ХІХ столітті: Рецензія на книгу: Валявська К. У мереживі вальсу. Світське життя на Буковині (1848–1918). Чернівці: Книги – ХХІ, 2022. 320 с. - Ганусин, Олена (Науковий вісник Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Історія, 2024)
Рецензія на книгу: Валявська К. У мереживі вальсу. Світське життя на Буковині (1848–1918). Чернівці: Книги – ХХІ, 2022. 320 с.