Український національно-визвольний рух Модерної доби: інтелектуали та їх політичні ідеї: Рецензія на книгу: Гирич Ігор. Як Україна ставала українською. Громадсько-політичне життя на підросійській Україні ХІХ – поч. ХХ ст. Київ: ТОВ «Видавництво "Кліо"», 2024. 192 с. - Яценюк, Фадей (Науковий вісник Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Історія, 2024)
Рецензія на книгу: Гирич Ігор. Як Україна ставала українською. Громадсько-політичне життя на підросійській Україні ХІХ – поч. ХХ ст. Київ: ТОВ «Видавництво "Кліо"», 2024. 192 с.