Місія радянської школи в Україні - Довжук, Ігор (Науковий вісник Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Історія, 2020)
Рецензія на монографію: Лаврут О. О. Радянська школа у другій половині ХХ ст.: вимір України. Слов’янськ: Друкарський двір, 2020. – 532 с.