Дослідження про антропологічний код української культури і цивілізації - Мизак, Нестор (Науковий вісник Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Історія, 2020)
Рецензія на книгу авторського колективу (О. Рафальський, Я. Калакура, В. Коцур, М. Юрій – науковий редактор) «Антропологічний код української культури і цивілізації». – У двох книгах. – К., 2020. – 432 с.; 536 с.